Скъпи читатели, Клин/Клин започна като независима медиа, която има за цел да предоставя качествено съдържание без политически, бизнес и орташки задръжки, връзки и влияния.

Вместо това група млади (и вече не чак толкова млади) приятели, колеги и съмишленици създадоха сайта като поле за различен поглед, за качествена журналистика и без цензура (освен здравия разум, каквото и да значи това).

Надяваме се и занапред Клин/Клин да остане подобно пространство на разум и търсене на истината на фона на стотиците роящи се купени и фалшиви сайтове с единствените цели да печелят пари от хорските страхове, несигурности и наивности, както и да сеят раздор и хаос.

Следете парите и редакторските им екипи и много лесно ще разберете кой стои зад тях и какви са мотивите му. Липсата на такива е дори още по-крещяща. Именно затова Клин-ът никога не е крил нито едното, нито другото. Парите ги вадим ние, от собствените си джобове, както и вие от своите. Единственият начин за финансиране на медиата е чрез читателското абониране в „Пейтриън“, което покрива разходите по сайта, а не по „Бентли“-тата ни. За тях спестяваме от закуски. Гледаме, че на някои министри и всевъзможни държавни чиновници им се получава.

Колкото до нашите автори и екип – те винаги са стояли на видно място и никога не са се крили зад анонимни статии, твърдящи идването на Апокалипсиса или пророчество на Ванга какво ще обядва Нешка Робева 13 декември 2023 г.

Затова смятаме за редно да ви съобщаваме важни рокади и промени в сайта. Първата е, че през 2151 г. Клин/Клин е планирал откупуване на „Нова телевизия“ и бТВ, които към онзи момент ще са се слели в една обща медийна група, където третият подред клонинг на Димитър Рачков чете новините преди вечерната доза „хумористични“ скечове на третия подред клонинг на Юксел Кадриев.

Втората промяна е вече факт от няколко месеца насам. Щурвалът на сайта бе поет от Калоян Константинов, който може би е познат на мнозина от вас с работата си в „Офнюз“, както и с независимото си онлайн предаване „По острието“.

Ще забележите нов дизайн на Клин-а, окрупняване на рубриките и най-вече добавянето на ново видео съдържание в следствие на обединяването на сайта с предаването. Медийната ни империя вече „тресе кочината от страх“, както биха се изказали някои прото-фашистко-патриотарски-обикновено-мошенически политически фигури от милата ни родина.

Цялата досегашна политика на сайта, автори и съдържание се запазват, като към тях вече започнахме да добавяме свежи пера. Разбира се, всеки автор е добре дошъл и може да се свърже с нас. Условията са две: да пише със страст и качество. В замяна предлагаме крупен дял акции в бишкоти „Негърче“ и пост в държавата, когато дойде и нашият ред (гледаме, че напоследък куцо, сакато и умствено ощетено се кандидатира, та си рекохме „нима не сме достатъчно прости и малокнижни?“)

Благодарим ви за подкрепата.

Хареса ли ви тази статия? Подкрепете КлинКлин в Patreon!