Нашите автори

Константин Мравов

Отговорен редактор

Журналист по призвание и образование. Писал е за български и чуждестранни онлайн и печатни медии. Гордее се с участието си в студентското радио "Реакция" и Клин/Клин. В момента е и редактор в програма "Хоризонт" на националното радио.

Калоян Константинов

Калоян Константинов е главен редактор на "КлинКлин" и водещ на независимото онлайн журналистическо предаване "По острието". Той е дългогодишен журналист и културен редактор, изучавал Близкоизточни науки и политика в Кралския лондонски колеж и Оксфорд.

Кирил Беспалов

Основател на КлинКлин

Основателят на klinklin.bg се занимава с медии от 14 годишен. По-късно минава през Агенция „Фокус“, регионалния Вестник „За Люлин“ и списание „Тема“. Журналист на свободна практика и кореспондент за чуждестранни издания. Снима документални филми, занимава се с реклама, организира събития и е основен двигател на инициативата „Зелени релси в София.

Руслан Трад

Международен редактор

Международният редактор на КлинКлин. От 2009 насам публикува своите анализи български и чуждестранни публицистични издания. Руслан често обикаля телевизионните и радио предавания, за да разяснява ситуацията в арабския свят. Алергичен е към политически режими. В КлинКлин разисква геополитиката, каквато никога няма да видите "по телевизора".

Александър Стоянов

Хоноруван преподавател в НБУ

Д-р Александър Стоянов - възпитаник на НГДЕК Константин-Кирил Философ. Бакалавър по История от СУ Климент Охридски. Магистър и доктор от Лайденския университет, Нидерландия. Автор на пет публикувани монографии. Съосновател на Клуб Военна История и De Re Militari.

Божидар Емануилов

Търсач на истината. Щастлив е, че винаги е бил положителен посланик на Българското в многото си пътувания зад граница. Обожава да странства, но не като класически турист, а потапяйки се в обществата които посещава. Юрист по образование. Дипломат по разум, непримирим по нрав, труден за баланс. Основни интереси в областта на устойчивото развитие, културата и образованието.

Гергана Райжекова

Гери Райжекова вярва, че журналистиката има нужда от искрен антропологичен подход. Тя никога не спира да учи и да търси. Има личен блог за сънища. Занимавала се е със сугестопедия, води музикално радиопредаване и се гордее със своите публикации в National Geographic, Webcafe, David Publishing Company, Seminar-BG, Djambore, БНР, Timeart, сп. Българска наука…

Александър Сивилов

Преподавател по история на СССР в Историческия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Съосновател и координатор на Евразийския център „VIAEVRASIA“ към Историческия факултет на Софийския университет.

Боряна Ангелова-Игова

Боряна Ангелова-Игова се занимава с екзотичната за България философия на спорта. Завършила е СУ „Климент Охридски“, където придобива и докторска степен по философия. Към момента е преподавател по философия на спорта в НСА „Васил Левски“. Автор е на книгите: Consumerist Society from Frankfurt School to Jean Baudrillard. The Problem of Culture; Изобретяването на човека-машина. Тялото на спортиста и на учебника Младежка субкултура и спорт. ; e-mail: [email protected]

Наталия Иванова

Помни се само около писането – на художествени и публицистични текстове. Завършва „Журналистика” в СУ „Св.Климент Охридски” и участва в различни медийни (онлайн издания, телевизия и радио) експерименти с най-вече с цел представяне на изкуство и културни алтернативи. Бори се за повече култура в медиите, повече култура спрямо медиите и повече културни медии.